ponedjeljak, 25. ožujka 2013.

Uskršnja jaja u quiling tehnici

Ove godine smo se poigrali sa novom tehnikom ukrašavanja jaja. Radi se o quiling tehnici odnosno tehnici frkanja trakica papira u kolutić kojeg kasnije oblikujemo u željeni oblik. Spajanjem tih oblika dobivamo posve nove zanimljive oblike koji su vrlo trodimenzionalni. Ja sam napravila nekoliko uzoraka ali kreativcima su bili najintersantniji zekani i cvjetići. I moram priznati da su se ovaj puta izuzetno potrudili.

 




 











ponedjeljak, 18. ožujka 2013.

Uskršnje čestitke

 

 
Na papirima veselih proljetnih boja izrađivali smo čestitke povodom skorašnjeg Uskrsa. Rađene su u 3D tehnici tako da su neki dijelovi ljepljeni direktno na čestitku a cvjetovi i leptirići su istaknuti. Pretpostavljala sam da će lijepo ispasti ali ispale su fantastično, zar ne?!

 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ponedjeljak, 11. ožujka 2013.

Ovčice, zekani, mišeki i gremlini

Po uzoru na jednu malu ovčicu malo smo mijesili glinamol i pokušali napraviti nešto slično ali ispalo nam je još ljepše gotovo svakom drugačije.









ponedjeljak, 4. ožujka 2013.

Cvijetovi od krep papira

Danas smo radili prekrasne cvjetove od krep papira i opet sam se iznenadila kako dobijemo prekrasne rezltate upravo zahvaljujući činjenici da nam nešto nije baš do kraja uspjelo. Dobili smo prekrasne cvjetove koje ćemo podijeliti mama, sestrama ili prijateljicama za Dan žena u petak. A smjestili smo ih u naše vaze koje smo radili prošli ponedjeljak. ispao je super spoj bijelo sivkastih vaza i žarko obojenih cvjetova, no toliko nam je bilo zabavno da sam zaboravila slikati pa se nadam da će netko od roditelja poslati još koju slikicu da dodam.