ponedjeljak, 25. veljače 2013.

Štosne reciklirane vaze

Ove štosne vaze radili smo od kartonskih tuba kojih je u uredu na pretek. Uz njih također dolaze i plastični nosači koji savršeno pašu i drže cijelu vazu uspravnom. Svi materijali su reciklirani što me posebno veseli jer osim što smo kreatvni trudimo se biti i korisni.
Originalna ideja je bila da ih presvučeno u papir sa notama ali sam izgelda bacila sve svoje note pa smo radili sa stripom i papirom iz jednog romana. Na sve to smo još zalijepili u decoupage tehnici pokoji leptirić i sliku zumbula kako bismo dobili jedan malo drugačiji štih. Salvete se preko slova slabije vide ali sve super izgleda.
Vaze su uglavnom za suho cvijeće ali ako netko pronađe neku boćicu koja stane u unutrašnjost mogu biti i za svježe rezano cvijeće.

 
 
 
 
 
 

ponedjeljak, 18. veljače 2013.

Lutke na vrečicama od vina

Kako bi naši mali kreatvci mogli održavati predstave za svoju publiku (roditelje i prijatelje) napravili smo lutke od papirnatih vrečica za vino.
 
 
 
 
 
 
Cijela vrtićka skupina se odlučila za izradu psića kojeg su sami crtali na bijelom papiru, pa potom dodatno ukrašavali u kolaž tehnici i ponešto flomasterima, a skupina školaraca je bila u priči o Winie Poohu izrađenoj kompletno u kolaž tehnici.

 
 



 
 

ponedjeljak, 11. veljače 2013.

Platnene vrečice sa srčekom

Ovom temom smo povezali Valentinovo i priču o korištenju platnenih umjesto plastičnih vrećica te od sada kreativci idu u dućan sa svojim slatkim vrećicama. A mogu ih i pokloniti njima dragoj osobi .....
 
 
 
 


 




 

ponedjeljak, 4. veljače 2013.

Fašnik - balerine i ratnik

Približava se fašnik pa smo danas radili suknje za balerine bez šivanja. A da bi se balerine osjećale uvijek sigurno našao se tu i jedan ratnik u punoj spremi.

 
 
 
 
 
 
A onda smo isprobali još neke varijante.
 


 
A sve radi druženja i dobrog raspoloženja.