ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Reciklirani nakit za bor

Evo nekoliko komada nakita za bor nastalih recikliranjem.

1. Od stiropora koji je ostao nakon kupnje nekog uređaja izrezali smo kocke koje smo urasili salvetama i perlicama. Može se vidjeti da te kocke nisu baš precizno izrezane ali upravo je u tome štos.



 

 








2. S obzirom da zimi često cijedimo sok od naranči ujutro, neke od njih sam lijepo očistila iznutra, izrezala škarama tako da izgledaju kao latice i posušila. Šljokasti dodatci  pridonose svečanom izgledu.




3. Od starog novinskog papira napravila sam srca koja su presprejana snijegom za bor i ukrašena crvenom rafijom.


četvrtak, 13. prosinca 2012.

Klizna čestitka u 3D

Ove čestitke sam pronašla na internetu i jednostavno sam ih morala pokazati mojim kreativcima na stvaraonici jer su preslatke. Svjetliji papir na kojem je poruka se izvlači van i onda čestitka sama stoji. Kad sam dobila ovaj sedefasti ciklama papir on mi jednostavno nije dao mira i morala sam ga upotrijebiti za izradu ovih čestitki.


ponedjeljak, 10. prosinca 2012.

Snjegović čestitka u 3D

Na tamno plavom papairu smo priljepili boriće i snjegovića koji se prilikom otvaranja čestitke dižu i lijepo stoje u prostoru. A sletila je tu i pokoja ptićica.












ponedjeljak, 3. prosinca 2012.

Više namjenska lutkica za djecu u Specijalnoj bolnici u Bistri

Danas smo radili lutkice za djecu u Bistri koja su Miju i mene očarala prošle godine kada smo ih posjetili. Nažalost bilo nas je malo pa je i lutkica ispalo malo ali su zato ispale super, a mogu se koristiti na puno načina. Jedan je kao lutkica za igranje, drugi je kao mali jastučić, treći je kao lutka za predstavu. A po Izidorinom prijedlogu još se može koristiti i kao torbica jer ima mali đepić.